Otvoritev razstave "Soustvarjali smo priložnosti v letu Evropske prestolnice mladih Maribor 2013"

28.11.2013 @ 08:11

 

Vabljeni na otvoritev razstave »Soustvarjali smo priložnosti v letu Evropske prestolnice mladih Maribor 2013«, ki bo v sredo, 4. 12. 2013 ob 17. uri  v KIS EPM Mb 2013, Trg Leona Štuklja 2. Razstavo fotografij in izbranega materiala smo pripravili skupaj z organizacijami in prostovoljci EPM Mb 2013.

 

Hkrati vas obveščamo, da bo od 15. ure naprej v istih prostorih potekal dogodek, na katerem bo pet prostovoljcev, ki so aktivni v Sloveniji ali pa jih je prostovoljstvo poneslo v tujino, predstavilo svoje prostovoljstvo in izkušnje.

Dogodek v okviru programa Aktivni mladi pripravljata Mladinski kulturni center Maribor in Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva.

 

Druženje bomo zaključili na Trgu Leona Štuklja, kjer bo ob 18. uri na velikem odru nastop English Student Theatra II. gimnazije Maribor z odlomki iz predstave Romeo in Julija.

 

Z dogajanjem na dan 4. decembra bo Evropska prestolnica mladih Maribor 2013 proslavila tudi mednarodni dan prostovoljstva, ki je vsako leto 5. decembra. 

 

Vljudno vabljeni!

Social: 


Partnerji
Medijski partnerji